Дещо пішло не так: Як багаторазова космічна ракета Falcon 9 приземлювалася у Тихому океані

Не всі посадки бувають вдалими.

Фото: Reuters

В мережі з'явилося відео невдалого приземлення першого ступеня ракети Falcon 9 на плавучу платформу в Тихому океані. Відео оприлюднив глава американської приватної компанії SpaceX Ілон Маск, пишуть Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Falcon приземляється на платформу, але блокування на одній із чотирьох опор не спрацювало, через що ракета після посадки перекинулася. Причиною міг стати крижаної наріст через конденсацію в результаті сильного туману під час старту", - пояснив він.

Нагадаємо, що напередодні ракета-носій Falcon 9 з метеорологічним супутником Jason 3 стартувала з космодрому військово-повітряної бази Ванденберг, розташованої в Каліфорнії. Супутник Jason 3 був виведений на орбіту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...