Дякувати рибалці: У Слов'янську під мостом знайшли закладену вибухівку (фото)

Всередині коробки, яку знайшли під опорою мосту, знаходились вісім великокаліберних снарядів фугасної дії, перемотані скотчем, до яких підключені дроти.

Міст у Слов'янську. Фото: прес-служба Нацполіції.

На Донеччині у місті Слов'янськ поряд з місцем відпочинку жителів під опорою мосту місцевий рибалка знайшов вісім фугасних снарядів, до яких був підключений електродетонатор. Про це повідомили у Слов'янському відділі поліції Донецької області. Новину передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням правоохоронців, всередині коробки, яку знайшли під опорою мосту, знаходяться вісім великокаліберних снарядів фугасної дії, перемотані скотчем, до яких підключені дроти.

Вказане місце одразу було взято під охорону. Людей, які відпочивали біля водойми евакуювали, крім того було обмежено рух транспорту по мосту. Зараз на місці працюють поліцейські, співробітники ДСНС і вибухотехніки, які вживають заходи щодо знешкодження вибухівки.

Правоохоронці обстежили всі опори мосту та прилеглу територію. Інших вибухонебезпечних предметів та вибухових речовин виявлено не було. За даними поліції, під час окупації міста тут знаходився блокпост бойовиків «ДНР».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...