Дістали "криваві хлопчики" з Донецького аеропорту: В Москві повісився командир 1-ї "інтербригади" "ДНР"

Бойовик весь час відчував докори сумління через загибель своїх підлеглих.

Аеропорт Донецька. Фото: ЖЖ.

У Москві 3 грудня повісився російський бойовик Артем Нургатін з позивним "Бревно", який брав участь у військових діях проти сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляють Новости Донбасса, передають Патріоти України.

За словами одного з бойовиків боснійського походження Деяна Берича, "Бревно" відчував свою провину за загибель учасників незаконного збройного формування, які перебували під його керівництвом. Під час перших бойових зіткнень з українськими військовослужбовцями поблизу Донецького аеропорту бойовики через недосвідченість були обстріляні з ручних гранатометів, внаслідок чого загинули 35 людей. "Ніколи не міг сам пробачити себе, він звинувачував себе за швидку загибель наших хлопців, і ніщо не могло цього змінити", - написав Берич на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

"Бревно" приїхав з Ростова-на-Дону на Донбас 23 травня 2014. У своїх інтерв'ю він розповідав, як проходив переформування в Росії, після чого воював проти українських військовослужбовців вже у якості командиру "1-ї інтербригади".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...