Докази знайшли під час обшуку: У Харкові затримані нападники на військовий об'єкт

Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Поліція затримала грабіжників. Ілюстрація: соцмережі.

У Харкові затримали двох підозрюваних у розбійному нападі на одне з підприємств Міноборони. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

В ніч з 14 на 15 грудня двоє чоловіків проникли на територію держпідприємства в Новобаварському районі Харкова. Один з них, погрожуючи ножем сторожу, закрив його в сторожці. Після цього підозрювані викрали зі складу "пальці" для танкових траків.
Через дві доби підозрювані були затримані. Під час обшуку у 30-річного місцевого жителя та 29-річного раніше судимого громадянина Грузії вилучили речові докази. Відкрито кримінальне провадження за статтею "розбій з проникненням в приміщення". Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...