"Доступ до фінансів буде обмежений, якщо ви проти геїв": Патріарх Кирило придумав нову страшилку про Європу та ЛГБТ (відео)

За словами патріарха РПЦ МП, розвиток цифрових технологій загрожує людству, інколи дуже несподіваними речами.
Патріарх Кирило не міг не згадати про "Гейропу". Ілюстрація: ТАСС.

Глава Російської православної церкви, патріарх Кирило заявив, що в Європі людей змушують приймати ЛГБТ. Про це повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України.

Так, за словами патріарха, розвиток цифрових технологій загрожує людству. "Ось наведу вам такий невеличкий приклад. У нас є гарячі голови, які з захопленням говорять про необхідність ліквідувати готівку й перейти тільки на електронні картки. Це забезпечить прозорість, контроль, ну, і всі ті аргументи, з якими багато хто добре знайомий. І все це так. А якщо раптом у якийсь момент історичного розвитку доступ до цих карток буде відкриватися у відповідь на вашу лояльність?" - задається питанням патріарх Кирило.

Він сказав, що сьогодні для того, щоб отримати громадянство однієї з європейських країн, людям, які там живуть і які бажають натуралізуватися, отримати громадянство або свідоцтво на проживання, пропонують подивитися ролик, у якому розповідається про життя країни, її звичаї, закони.

У цьому ролику, за словами патріарха, яскраво представлена тема ЛГБТ, а після перегляду ролика задають запитання: ви з усім цим згодні? І якщо людина приймає все викладене, то вона стане або громадянином або отримає дозвіл на проживання, а якщо ні, то не отримає.

"А якщо доступ до фінансів буде обмежений ось такого роду умовами? Ось про ці небезпеки сьогодні Церква говорить на повен голос", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...