Дотримуйтеся правил, панове: Патрульні оштрафували водія мера Львова за дуже брутальне порушення

Міський голова Львова Андрій Садовий подякував працівникам поліції за якісну роботу.

Патрульні оштрафували водія мера. Фото: ФБ.

У Львові працівники патрульної поліції оштрафували водія міського голови Львова Андрія Садового за порушення правил дорожнього руху, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

"25 березня о 16.10 у центрі міста автомобіль Toyota виїхав на проспект Свободи з вулиці Дорошенка, чим порушив правила, адже там односторонній рух. Патрульні зупинили водія, який визнав порушення та сплатив штраф 255 гривень на місці через термінал. З'ясувалося, що це був водій міського голови", - повідомили в прес-службі.

У Львівській міській раді, коментуючи дану подію, зазначили, що "співробітники поліції оштрафували машину апарату виконавчого комітету Львівської міської ради за порушення правил дорожнього руху. Водій машини заплатив штраф. Міський голова Львова Андрій Садовий подякував працівникам поліції за якісну роботу". "Безпека на дорозі дуже важлива. Ніхто не повинен порушувати правил дорожнього руху, тоді у нас не буде тих нещасних випадків, які маємо за останні роки. Дякую поліції за якісну роботу", - зазначив Садовий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...