Дожилися: У львівській поліції запланували переатестацію колишніх "беркутівців"

Коли саме вона почнеться достеменно не відомо. Але найближчими днями. Ну, можливо, враховуючи інертність системи МВС та Нацполіції, найближчими тижнями.

У Львові збираються переатестувати "беркутівців". Фото: Zaxid.net.

«Через три роки після Майдану у львівській поліції буде проведено переатестацію колишніх працівників "Беркуту" (приблизно 200 чол). І співробітників "Грифону" (приблизно 150 чол)», - повідомила на своїй сторінці у Фейсбук журналістка і голова Постійної поліцейської комісії при ГУ Нацполіції у Львівській області Вікторія Балицька. Новину передають Патріоти України.

«Коли саме вона почнеться мені достеменно не відомо. Але найближчими днями. Ну, можливо, враховуючи інертність системи МВС та Нацполіції, найближчими тижнями. Але вже ось-ось. Громадськість, припускаю, більше цікавить беркут. Частина з тих, що були беркутом в 2014 перейшла у підрозділ поліції особливого призначення. Ще частина попереводилася куди могла. Поховалася. Чи взагалі реально зараз добратися до тих, на чиїх руках кров?..» - пише Балицька.

«У мене кілька запитань: чому вони не проходили атестацію на загальних засадах восени минулого року? Тоді коли й уся поліція Львівщини? Що спонукало виділити їх в окрему "пільгову" групу для ператестації? Чому так довго чекали? Що народ забуде про їхні гріхи? Не усі вони, звісно "грішні". Але є ж такі які були на Майдані і досі не відомо що вони там робили, не заважаючи на усі ті спектаклі із ставанням на коліна в 2014-му», - цікавиться вона.

«Відчуваю, що вище керівництво МВС змухлювало тут з народом(( Чи є шанс якось виявити "грішних" під час цієї "ексклюзивної" атестації? А буде така воля в атестаційної комісії, яка "пакетом" призначила на керівнні посади 17 чоловік 7 березня? І тут пакетом переатестує 350 чоловік», - припускає Балицька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...