"Душа болить...йому був 21 рік": у зоні АТО загинув український боєць з Рівного

"Він був там, щоб ви тут могли спокійно святкувати", - написала волонтер Вікторія Шинкаренко.

Роман Свіржевський. Фото:Facebook

1 травня в зоні АТО загинув 21-річний український воїн Свіржевський Роман. Про це на своїй сторінці в Facebook написала волонтер Вікторія Шинкаренко, передають Патріоти України.

"Душа болить ... Сьогодні (1.05.2016 р - ред.) загинув Свіржевський Рома, Ромашка.. йому був 21 рік, на війні з 19. Це просто неможливо передати, наскільки це болісно, коли ти знаєш людину і, як просила його не йти більше, оскільки стан здоров'я йому не дозволяв. Але там мої хлопці ... Я це чула багато разів", - написала вона.

Волонтер зазначила, що орієнтовно тіло воїна привезуть до Рівного у вівторок. "Жителі, прошу підтримати і провести в останню путь .... він був там, щоб ви тут могли спокійно святкувати ...", - додала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...