"Динамо" Київ приємно здивувало в Лізі Європи

Українським футболістам вдалося перемогти албанську команду.

Фото:Еспресо.TV

Київське Динамо в першому турі змагань переграло албанський Скендербеу – 3:1. Про це йдеться на сайті Факти.ICTV, передають Патріоти України.

Для Динамо матч складався дуже просто, проте забити господарям не вдалося. Зате гості зусиллями Музакі наприкінці тайму відзначилися забитим м’ячем. Отак кияни несподівано пішли на перерву в ролі тих, хто програв.

Все на свої місця розставив другий тайм. Динамівці не тільки зрівняли рахунок, а й заробили впевнену перемогу. Спершу Сидорчук сильним ударом в дев’ятку зрівняв рахунок, а потім забитим м’ячем відзначився Жуніор Мораєс. Крапку в матчі поставила Дьємерсі Мбокані, який забив пенальті.

У паралельному матчі Янг Бойз зіграло внічию з Партизаном, тому Динамо очолило турнірну таблицю групи В.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...