Екс-мент, котрий наводив російські "Гради" на Маріуполь, отримав своє

Зокрема, 24 січня 2015 року чоловік також корегував вогонь терористів.

Обстріл Маріуполя росіянами. Фото: zn.ua.

Суд засудив колишнього правоохоронця, який корегував вогонь терористів під час обстрілу Маріуполя у 2015 році, до 9 років позбавлення волі. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Донецької області, передають Патріоти України.

"В ході судових слухань встановлено, що у листопаді 2014 року маріуполець 1975 р.н., який раніше працював у правоохоронних органах, почав співпрацювати з терористами "ДНР". Міліціонер-зрадник з позивним "Гаїшник" передавав бойовикам інформацію щодо місць дислокації військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань, які беруть участь у проведенні Антитерористичної операції на території Донецької області", - сказано у повідомленні.

Зокрема, 24 січня 2015 року чоловік також корегував вогонь терористів. "Головною їх ціллю, за даними слідства, були блокпости та інші міста дислокації ЗСУ поблизу міста Маріуполя. Проте, через неточні координати, бойовики з використанням установок "Град" обстріляли житловий мікрорайон "Східний" Лівобережного району міста Маріуполя", - йдеться у повідомленні.

В результаті масованого обстрілу загинули 30 людей, ще понад 100 - отримали поранення. Повністю та частково були зруйновані понад 200 будівель. Цей обстріл став наймасштабнішим з початку проведення АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...