Фатальна любов до тварин: На Миколаївщині 14-річний хлопчик задихнувся в пожежі, поки його мати рятувала котів (відео)

Горе-матір вже виписали з лікарні, проте чи пройде безкарно її байдужість до власної дитини, - питання.

На Миколаївщині в пожежі загинув хлопчик. Фото google.com

У Миколаєві в пожежі загинув 14-річний хлопець. Вогонь спалахнув у квартирі вночі. Полум'я побачили сусіди й викликали пожежників, повідомляють Патріоти України.

Врятувати вдалося лише жінку. Сусіди говорять, що вона перш за все почала рятувати своїх котів і собак. Саме тоді дитина вчаділа.

- Хлопчик заховався від вогню на кухні, там маленьке віконечко з гратами. Він схопився за них і кричав: "Допоможіть, пече, я горю, рятуйте!", - розповідає свідок події.

Сусіди звинувачують у смерті хлопчикf його матір. Говорять, що жінка замість сина почала рятуваи котів і собак, які жили у квартирі.

- Вона в першу чергу почала рятувати тварин. Розбила ліктем скло, її швидка забрала. А хлопчик у нас там просився: "Допоможіть, мені боляче", - розповідає сусідка.

Жінка називала себе волонтером і тримала в однокімнатній квартирі велику кількість тварин: 80 котів та 10 собак. А ось синові уваги приділяла значно менше, і сусіди навіть викликали міліцію, коли вона виховувала його кулаками. Часто хлопчик ходив голодний і просив їсти.

Наразі жінку вже виписали з лікарні.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...