Фейгін розповів, на кого Україна може обміняти ув'язненого в РФ журналіста Сущенка (відео)

Адвокат зазначив, що історія з полоненим на Луганщині російським контрактником Агеєвим стала публічною і схожа на історію росіян Олександра Александрова і Євгена Єрофеєва, яких обміняли на Надію Савченко.

Роман Сущенко. Фото:detector.media

Журналіста Романа Сущенка можуть обміняти на росіянина Віктора Агеєва, затриманого у зоні бойових дій на Донбасі. Таку думку висловив адвокат Марк Фейгін, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

При цьому він зазначив, що на швидкий обмін очікувати не варто.

"Агеєва затримали зі зброєю в руках під Луганськом, має відбутися слідство, має відбутися суд, який винесе вирок і з’явиться можливість процесуальних процедур, які ми називаємо обміном, а фактично це взаємне помилування," – пояснив адвокат.

Фейгін зазначив, що історія з Агеєвим стала публічною і схожа на історію росіян Олександра Александрова і Євгена Єрофеєва, яких обміняли на Надію Савченко.

На думку адвоката, можливий обмін Агеєва в Росії використають у пропагандистських цілях, зважаючи на президентські вибори у березні 2018 року.

Коментар Марка Фейгіна можна почути у у відео з 12:31 хв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...