​Голову Укравтодору з радниками віддубасили одесити, і це не вперше

Побиті повідомили, що це не перший випадок "нахабної поведінки".
Укравтодор працює. Фото Радіо свобода

В Державному агентстві автомобільних доріг України (Укравтодор) заявили, що на голову компанії Андрія Батищева та двох його радників напали представники приватного одеського підприємства Дорлідер, зазначають Патріоти України.

"Напад на Голову Державного агентства автомобільних доріг України Андрія Батищева та двох його радників скоїли представники приватного одеського підприємства Дорлідер – виконавця ремонтних робіт і експлуатаційного утримання в Миколаївській, Одеській і Херсонській областях", - сказано в повідомленні на сайті Укравтодору.

У компанії також зазначили, що "така нахабна поведінка дирекції підприємства" є не першим випадком тиску.

На початку грудня її представники, нібито заручившись підтримкою служби охорони в кількості 25 осіб, прибули в ДП Миколаївський облавтодор з вимогою до директора місцевої служби Андрія Золотька підписати форми виконаних робіт.

"Я пояснив, що, відповідно до процедури, приймання робіт можливо лише після проведення експертизи якості їх виконання кваліфікованими спеціалістами, наприклад експертами ДП Дорцентр. У відповідь на це представники компанії вибухнули нецензурною лексикою, погрозами та залякуваннями. Не витримавши тиску, мені довелося поставити свій підпис", – заявив Золотько.

Після цього він доповів про інцидент начальнику Служби автомобільних доріг у Миколаївській області та Ліквідаційній комісії ПАТ ДАК Автомобільні дороги України.

Повідомляється також, що на ділянках автомобільної дороги Н-11 Дніпропетровськ-Кривий Ріг-Миколаїв, де згадане підприємство проводило роботи з поточного дрібного ремонту, працює виїзна лабораторія ДП Дорцентр.

Результати її роботи в Укравтодорі обіцяють оприлюднити наступного тижня.

Раніше голова Укравтодора Батищев прокоментував напад на нього представників підрядників Укравтодора, що стався у його власному кабінеті 24 грудня.

Крім того, Укравтодор опублікував відео, на якому видно як троє чоловіків заходять в будівлю і перелазять через турнікети та огорожу в холі.

24 грудня міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що троє представників компанії-підрядника Укравтодору напали на нового голову цієї компанії Андрія Батищева прямо у його власному кабінеті.

За словами Пивоварського, Батищеву разом з колегами "вдалося відбитися від нападників", а в Укравтодорі залишилося відео, на якому видно, як нападники тікають від охорони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...