"І надалі так робитиму!": У Львові пасажир побив водія маршрутки за те, що автобус стояв на зупинці 10 хвилин

На місце події викликали працівників патрульної поліції Львова, а також швидку, яка госпіталізувала водія.

Маршрутки у Львові. Фото: Львівський портал.

Спочатку пасажир зробив зауваження водію через те, що автобус стояв на зупинці впродовж 10 хвилин. Про інцидент розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова, передають Патріоти України.

На зауваження, водій маршрутки нічого не сказав у відповідь і тоді чоловік наніс йому тілесні ушкодження, зокрема, рукою вдарив по обличчю. Окрім цього пасажир почав нецензурно висловлюватись і погрожувати водію. На місце події викликали працівників патрульної поліції Львова, а також швидку, яка госпіталізувала водія.

У прес-службі патрульної поліції Львова зазначають, що громадянин, який наніс тілесні ушкодження водію, перебував у стані алкогольного сп'яніння і сказав, що і надалі буде вчиняти такі дії і в такий спосіб вирішувати конфлікти.Чоловіка доставили у Шевченківський відділ поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...