І знову "сині кити": У зоні АТО боєць Нацгвардії наклав на себе руки

Трагедія сталася після вечірнього шикування.​

Ілюстрація:m.online.ua.

В зоні проведення антитерористичної операції пізно ввечері 30 липня застрелився 19-річний військовослужбовець Національної Гвардії України. Цю інформацію агентству УНІАН підтвердили у військовому комісаріаті Запорізької області, передають Патріоти України.

Боєць служив у військовій частині №3029, що дислокується на Запоріжжі, а в даний момент знаходиться в зоні АТО. У зазначеній військовій частині повідомили, що розпочато розслідування інциденту. Також представник військової частини, посилаючись на слова товаришів по службі, розповів, що трагедія сталася після вечірнього шикування.

Боєць одягнув нову форму, після чого застрелився з автомата. За словами товаришів по службі, військовослужбовець мав спокійний характер, ніяких конфліктів з родичами або колегами у нього не було.

У той же час нацгвардійці запевняють, що загиблий перебував у групі "Синіх китів" - спільноті потенційних самогубців, поширеній в одній із соціальних мереж. На їхню думку, саме це могло стати причиною самогубства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...