"Я - голубь мира": СБУ заборонила в'їзд в Україну співаку з РФ Фоміну через висловлювання про "російський Крим" (відео)

Провокативну заяву співак зробив в інтерв'ю Каті Осадчій, перебуваючи у Львові на фестивалі Alfa Jazz Fest.

Мітя Фомін. Фото:http://portal.lviv.ua

Служба безпеки України заборонила в'їзд на три роки на територію країни російському співакові, екс-солісту гурту HI-FI Міті Фоміну, який назвав анексований Крим "російською територією". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Керуючись ч. 1 ст. 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" та ст. 7 Закону України "Про основи національної безпеки України", Службою безпеки прийнято рішення про заборону в'їзду на територію нашої держави зазначеному громадянину РФ терміном на три роки", - йдеться у відповіді спецслужби.

Як відомо, Фомін влітку відвідав музичний фестиваль Alfa Jazz Fest у Львові, де в ефірі телепрограми "Світське життя" на запитання ведучої Каті Осадчої він відповів, що півострів - це "російська територія", а себе назвав "голубом миру".

Слід нагадати, що іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями в анексований Крим через закриті Україною пункти пропуску, порушують українське законодавство. Деякі з артистів, які виступили на анексованій території або висловилися на підтримку російської анексії півострова, втратили можливість виступати на материковій Україні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...