Як не хочеться демонструвати "чесно накрадене": Хакери знов атакували сайт е-декларування

До завершення строку подачі декларацій лишається трохи менше двох діб, а подати декларацію посадовим особам першого етапу декларування потрібно до 24:00 30 жовтня 2016 року.

Хтось не хоче заповнювати декларації? Фото: РБК.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вночі зафіксувало атаку хакерів Ddos на мережеве обладнання, що призвело до збоїв роботи сайту електронного декларування, наразі роботу сайту відновлено. Про це заявила голова НАЗК Наталія Корчак у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що 29 жовтня було зафіксовано Ddos атаку на мережеве обладнання НАЗК, що спричинило збої в онлайн підтримці декларантів. Листування з декларантами, технічна допомога, а також гарячі лінії були заблоковані.

“Станом на 02:07 (29 жовтня, — ред.) силами технічних підрозділів НАЗК вдалося відновити роботу інтернет- каналу,” — повідомила Корчак. Наразі, технічна підтримка та гаряча лінія для декларантів теж відновлюють свою роботу. Також голова НАЗК нагадала, що до завершення строку подачі декларацій лишається трохи менше двох діб, а подати декларацію посадовим особам першого етапу декларування потрібно до 24:00 30 жовтня 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...