Хай бояться "бандер": Садовий заборонив у Львові концерти проросійських артистів

Заборона на проведення концертів та інших розважальних заходів стосується представників українського та іноземного шоу-бізнесу, "які під час де-факто російсько-української війни підтримують агресію Російської Федерації.

Андрій Садовий. Фото: РБК.

Міський голова Львова підписав рішення про заборону в місті концертів та інших розважальних заходів артистів, які підтримують агресію РФ і пропагують сепаратизм. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Копію підписаного рішення оприлюднив ініціатор прийняття рішення, координатор "Економічного бойкотного руху" Олег Радик. "Садовий поставив підпис. Це остаточний варіант постанови про артистів-колабораціоністів", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначено в тексті документа, рішення прийнято для "зменшення світоглядних впливів представників шоу-бізнесу, які здійснюють популяризацію сепаратистських та окупаційних сил". Заборона на проведення концертів та інших розважальних заходів стосується представників українського та іноземного шоу-бізнесу, "які під час де-факто російсько-української війни підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні, завдають образи честі й гідності українському народу".

Також заборона поширюється на тих представників вітчизняного та іноземного шоу-бізнесу, які проводять концерти чи беруть участь в інших розважальних заходах на території анексованого Криму або тимчасово окупованих районах Донецької і Луганської областей. Крім того, міськрада заборонила проводити концерти у Львові представникам українського шоу-бізнесу, які проводять концерти на території Росії і при цьому "відкрито не підтримують проведення Антитерористичної операції".

Контроль за виконанням рішення покласти на профільну комісію Львівської міськради. Як повідомлялося раніше, за прийняття зазначеного рішення на сесії 21 квітня проголосували 55 депутатів Львівської міськради. У той же час, депутати не змогли дійти згоди щодо остаточного тексту документа і вирішили, що текст допрацює редакційна комісія і юридичне управління міськради, а після цього документ передадуть на підпис міському голові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...