Хай горить: Російська влада відмовилися гасити танкер в Каспійському морі (відео)

Під час пожежі один член екіпажу загинув, 10 евакуйовані. Їх відправили в Астрахань.

Російський танкер, що горить в Каспійському морі, гасити недоцільно. Про це повідомили в суботу в екстрених службах Астраханської області, - повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости

«За погодженням з власником судна, порт приписки якого - Таганрог (Ростовська область), гасіння палаючого танкера недоцільно», - сказала представник прес-служби.

«Танкер повинен вигоріти сам, і будь-яких дій по ліквідації пожежі на цьому судні російські рятувальні служби не застосовували у зв'язку з відсутністю в цьому необхідності», - сказали в МНС.

Раніше в суботу Південний регіональний центр МНС повідомив про пожежу, яка спалахнула на російському танкері Palflot, що знаходиться в територіальних водах Туркменістану (Каспійське море), в 800 км від Астрахані. Порт приписки - Таганрог.

«Зараз танкер порожній. На судні перебувало 18 осіб персоналу, яких евакуювало інше російське судно», - сказав співрозмовник агентства.

Зі свого боку, джерело в екстрених службах Астраханської області повідомив, що на танкері перебувало 11 осіб, під час пожежі один з членів екіпажу - старший механік - загинув, а десять були евакуйовані на судно, що підійшло до палаючого нафтовоза. За словами співрозмовника агентства, пожежу намагалися гасити азербайджанські кораблі, що підійшли до зони лиха. Планувалося залучити до гасіння авіацію.

«На танкері нікого з членів екіпажу не залишилося, здійснюється ліквідація пожежі», - сказав співрозмовник агентства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...