Кругленька сума: Стало відомо, скільки "Нафтогаз" заплатить за охорону Коболєва

Згідно із законодавством, ці послуги можуть надаватися тільки працівниками поліції.

Андрій Коболєв. Фото: РБК.

НАК "Нафтогаз України" оголосила тендер на надання послуг із забезпечення особистої охорони голови правління компанії Андрія Коболєва. "Згідно з повідомленнями правоохоронних органів існує реальна загроза виникнення небезпеки для життя і здоров'я голови правління "Нафтогазу України", - йдеться в тендерній документації, інформують Патріоти України із посиланням на "Українські новини".

Ця загроза викликана складною внутрішньоекономічною і зовнішньополітичною ситуацією в країні, яка, своєю чергою, обумовлена збройним конфліктом на сході країни і спробами окремих деструктивних сил дестабілізувати роботу органів влади, і управління окремими важливими для економіки України підприємствами, одним з яких є НАК "Нафтогаз України".

Згідно із законодавством, ці послуги можуть надаватися тільки працівниками поліції охорони Національної поліції. Очікувана вартість закупівлі становить 827 тис. гривень. Термін надання послуг - до 31 грудня 2017 року включно. Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що голові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву необхідний броньований автомобіль і захист через його професійну діяльність.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...