Кривавий теракт у Туреччині: в урядовому кварталі Анкари підірвали начинену вибухівкою вантажівку. Оновлено (відео)

Вибух пролунав, коли повз авто проїжджав сервісний автобус, який перевозив військовослужбовців.

Анкара у вогні. Фото Ройтерс

В результаті вибуху в Анкарі 11 людей загинули, 10 – поранені. Про це заявив посол України в Туреччині Сергій Корсунський в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Вибух стався трохи більше години і 20 хвилин тому на досить жвавому перехресті в урядовому кварталі Анкари, там все розташовано дуже щільно і поруч, це Генштаб, Міноборони, військово-морське командування, сухопутний штаб, 300 м до парламенту", – сказав посол.

За словами дипломата, вибух стався у вантажному автомобілі, коли повз нього проїжджав сервісний автобус, який перевозив військовослужбовців. "Станом на сьогодні є інформація про 11 загиблих і 10 поранених. Очевидно, що саме військові були метою теракту і це традиційна, на жаль, тактика терористів, вони завжди атакують поліцію, жандармерію, військових. У нас немає підстав вважати, що серед постраждалих є громадяни України, ми перевіряємо цю інформацію", – додав Корсунський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...