"Кирпич" безродний: Садальський влаштував скандал через заборону СБУ відвідин історичної батьківщини

СБУ заборонила актору в'їзд в країну після розміщеної ним публікації в мережі.

Станіслав Садальський. Фото:http://sadalskij.livejournal.com/

Станіславу Садальському, який заявляв про те, що має українське коріння, заборонили в'їзд в Україну. Напередодні російський актор написав про це на своїй сторінці в LiveJournal, інформують Патріоти України.

За словами Садальського, СБУ заборонила йому в'їзд в країну після розміщеної ним публікації в Інтернеті.

Зокрема, актор розміщував дописи про Євробачення і про ходу Безсмертного полку в Києві. Садальський стверджує, що "українській владі не сподобалися його виступи в анексованому Криму".

"Одесса – это не украинский город, а интернациональный, скажем, еврейский в крайнем случае. Я не собирался туда ехать, но все равно обидно – я там снимался, у меня там друзья. Не хотел ехать – уговорили продюсеры", - журиться артист.

Російські ЗМІ також відзначають, що Садальський прекрасно володіє українською мовою, має українське коріння, однак більше не зможе виступити в Одесі.

"Это их выбор, хотя мне очень жаль. Поеду на гастроли в другую страну, в цивилизованную", - зазначив Садальський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...