"Любопытной Варваре нос оторвали": СБУ заманила бойовиків у засідку за допомогою макета Javelin

Для протидії терористам бійців ЗСУ таємно замінили на спецпризначенців СБУ.

Спецпризначенці СБУ. Фото: kp.ua.

Співробітники Служби безпеки провели успішну операцію зі знищення диверсійної групи терористів "ДНР" у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє офіційний сайт СБУ, передають Патріоти України.

Співробітники спецслужби отримали інформацію про те, що бойовики систематично проникають впритул до позицій українських підрозділів, використовуючи особливості рельєфу місцевості. За даними СБУ, в рамках таких "навчань" часто використовували диверсантів-новачків, які пройшли спецпідготовку на території Росії. Заходячи в тил, вони обстрілювали бійців ЗСУ або намагалися захопити їх у полон.

"Для протидії терористам бійців ЗСУ таємно замінили на спецпризначенців СБУ. Також, для виманювання бойовиків, перед ними запалили макет протитанкового комплексу Javelin", - наголошується в повідомленні. У результаті семеро бойовиків потрапили в засідку. Під час спецоперації одного з них вбили у результаті бойових дій, ще троє отримали поранення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...