"Львівський подарунок на Різдво": Три фури зі сміттям Садового знайшли на Рівненщині (фото)

Три фури зупинено, на місці інциденту працює поліція.

Фури зі сміттям. Фото: соцмережі.

На Рівненщині виявили три фури сміття зі Львова. Про це у "Фейсбуці" повідомив заступник голови в Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, передають Патріоти України.

"Сьогодні свободівці, зокрема депутат Рівненської обласної Ради Володимир Муляр зупинили чергову вигрузку непотрібу з м.Лева на території Рівненщини - три фури зупинено, на місці інциденту працює поліція", - написав Бучинський.

Він також оприлюднив схему "утилізації сміття": "1. З бюджету м.Львів виділяється 27 тис. грн за одну фуру за маршрутом Львів-Дніпро (сміттєвий полігон). 2. Перевізник за погодженням з львівською владою їде лише до Рівненщини і домовляється скинути сміття тут або просто скидає стихійно . Вартість такої оборудки - до 7 тис. грн. 3. Різниця - 20 тис. грн бюджетних коштів в рівних частках ділиться між недобросовісним перевізником і мером", - стверджує Бучинський.

Фото: ФБ/Олексій Бучинський

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...