Матусі вже розповіли поліції, що їхні сини - "віруючі" і навіть мух в квартирку випускають: На Рівненщині четверо молодиків зґвалтували дівчину-сироту

Злочинцям загрожує від 7 до 12 років за гратами не тільки за зґвалтування, а й за викрадення. Якщо батькам не вдасться усе "порішати".

Дівчину-сироту затягнули силоміць у авто. Ілюстрація: Радіо Трек.

Це сталося 30 січня. Дівчина зі своїми двома подругами зустрілися з хлопцями, з якими недавно познайомилися. Після спільного кавування хлопці почали вживати наркотичні речовини. Дівчатам це не сподобалося і вони втекли. Але оскільки залишили знайомим свій номер телефона, ті неодноразово телефонували до дівчини і пропонували зустрітися. Та не погоджувалася. Тоді молодики приїхали до будинку, де вона винаймала житло. Подробиці злочину розповіла прес-офіцер відділу комунікації управління поліції Рівненщини Марія Юстицька, передають Патріоти України.

Посеред ночі молодики неодноразово телефонували до дівчини та запрошували знову зустрітись. Коли вона вчергове відмовилась, молодики автомобілем «Volkswagen Passat B5» на іноземній реєстрації приїхали до будинку, де дівчина винаймає кімнату.

Хлопці силоміць витягли свою жертву з помешкання та помістили в іномарку. Один із них тримав у руках лопату і погрожував фізичною розправою. У лісовому масиві неподалік села Чемерне проти волі дівчини вступили з нею у статеві зносини.

Наступного ранку дівчина звернулася у поліцію. Але зловмисників не вдалося відразу затримати. Бо вони втекли від поліції, залишивши авто на дорозі. Його вилучили. В автомобілі знайшли речові докази злочину та наркотики. Тепер зловмисників затримано і їм оголошено про підозру. Суд проситимуть взяти їх під варту.

Їм загрожує від 7 до 12 років за гратами не тільки за зґвалтування, а й за викрадення. Цей злочин вже обговорюють у соцмережі Фейсбук. Пишуть, що дівчина - сирота, а батьки затриманих стверджують, що їхні діти не могли її образити, бо вони - віруючі.

Ось що написала користувачка соцмережі Oleksandra Holodovich: "Працівники Сарненського райвідділку поліції затримали виродків, які надзвичайно жорстоко познущались над дівчинкою - сиротою... Ці тварюки із сімей ..."віруючих", з Чемерного, тож "адвокатів" і можливостей у них вистачає. Вже намагались "порішати" , а потім мамусі доводили поліціянтам, що їхні діти віруючі і мух в квартирку випускають!

Важко добирати слова. Не буду описувати, що дівчинці довелось пережити, а захищати фактично нікому. Тож, запрошую всіх, кому не байдуже, прийти на судове слухання і підтримати!!! P.s І тим мамусям хочеться багато сказати... готуйте синам рожеві сукенки!".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...