"Мерседес" хотіли? Скажіть спасибі, що хоч так!": У РФ по покійника приїхала вантажівка з "Доброю Корівкою"

Обурена сім'я звернулася в прокуратуру і територіальний відділ управління Росспоживнагляду.

За померлими у Саратові приїде "Весела Корівка". Фото: Регіон 64.

У Саратові (Росія) місцеве ритуальне агентство прислало по померлого пенсіонера вантажну "Газель" із написом "Весела Корівка". Як повідомляє місцеве видання ІА "Регіон 64", до них звернулася жителька Саратова Катерина, якій померлий доводився свекром. Новину передають Патріоти України.

"Нам надали вантажну "Газель" з веселенькою рекламою саратовського молочного комбінату "Добра Корівка"! Чоловік, звичайно, обурився, але куди подітися? Везти треба, змирилися ми з цим. Машина виявилася без бригади, тільки з водієм. Той, зрозуміло, вантажити труну відмовився, працівники моргу теж. Поки чоловік не почав знімати все, що відбувається на камеру, ніхто нічого не робив. У результаті все-таки свекра поклали в машину", - розповіла жінка.

Після цього дівчина вирушила до ритуальної служби і поцікавилася, як таке могло статися, а також спробувала дізнатися, чи буде бригада. Там їй нахамили.

"На питання про "Корівку" мені у вкрай грубій формі відповіли: "А ви що, "Мерседес" хотіли?! Скажіть спасибі, що хоч так!". Також співробітниця ІП заявила, що похоронну бригаду ми не замовляли. Я сперечатися не стала: не той стан. Оплатила додатково послуги людей, нормальну машину. Тільки потім подивилася в першому чеку: замовляли ми цю бригаду! І оплатили її! А коли свекра привезли з міста, біля будинку ми пережили ще одну ганьбу. Підходили люди і питали: "У вас зовсім все погано? Грошей зовсім не було?!" - продовжила саратовчанка.

Наразі за даним фактом сім'я звернулася в прокуратуру і територіальний відділ управління Росспоживнагляду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...