​На Київщині жінка напідпитку двічі за день падала в різні колодязі

3 липня у Миронівському районі жінка провалювалася в колодязі в двох різних населених пунктах.

Вперше жінка провалилася в колодязь в населеному пункті Македони близько сьомої ранку, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС. На момент прибуття миронівських рятувальників виявилося, що місцеві жителі своїми силами витягли постраждалу з колодязя і відправили в центральну районну лікарню районного центру.

При цьому о 18:59 в оперативно-диспетчерську службу ДСНС надійшло нове повідомлення про людину, що провалилась в колодязь і потребує допомоги. По прибуттю на місце інциденту з'ясувалося, що йдеться про ту ж жінку, що і вранці. Однак цього разу п’яниця провалилася в колодязь в Миронівці, на відстані близько 30 кілометрів від попереднього епізоду.

Жінка була в стані алкогольного сп'яніння і не могла пояснити, як пішла з лікарні і потрапила в колодязь. Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій на мотузці дістали її з пастки і передали назад на піклування медичних працівників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...