На межі життя і смерті: До Дніпра із Попасної евакуювали пораненого молодого військового (відео)

24-річний Богдан зазнав складного мінно-вибухового ураження голови біля Попасної. Він – непритомний, стан – украй тяжкий.

Пораненого відразу доправили до реанімації. Фото: скріншот з відео.

До Дніпра ґвинтокрилом доправили тяжкопораненого бійця з Луганщини. 24-річний Богдан зазнав складного мінно-вибухового ураження голови біля Попасної. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Непритомного військового у вкрай тяжкому стані просто з летовища доправили до реанімації обласної лікарні Мечникова. Нейрохірурги одразу почали готуватися до операції, адже за такого поранення головного мозку на вагу золота кожна хвилина.

Лише за минулий тиждень до лікарні Мечникова привезли 20 поранених, четверо з яких цивільні. Медики кажуть, що зараз усі мають позитивну динаміку, а за життя молодого Богдана лікарі ще борються. "Дуже важке поранення, яке зазвичай залишає мало шансів. Сподіваємося, що після операції йому покращає і ми його врятуємо", - каже головний лікар Сергій Риженко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...