На виставці зброї у Києві відшукали експонат, котрим підприємство-колаборант забезпечує Російську Федерацію (відео)

За даними журналістки, власник компанії «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв – шанувальник «російського світу». «Коментувати відносини підприємства з Міністерством оборони РФ представники заводу на виставці відмовилися.

В'ячеслав Богуслаєв. Фото: Українські Новини.

13 міжнародна спеціалізована виставка зброї та безпеки 2016 завершилась у Києві. Відвідувачі побачили українські гвинтівки зі стволами, які привозять з Італії, і вітчизняні БМП - куленепробивне скло для яких постачають з Арабських еміратів, і ще багато нового і потрібного у боротьбі з агресором «інвентарю». Новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Однак, і у цій залі знайшли «російський слід». Журналістка Тетяна Заровна показала продукцію, яку досі успішно виготовляють в Україні для Росії. Заровна, зокрема, вказала на один з експонатів міжнародної виставки. Це – авіаційний двигун, який досі користується попитом у російських авіа інженерів.

«Але дещо-що ми робимо на експорт. Авіаційні двигуни, наприклад. «Мотор Січ» ремонтує та виготовляє їх для країни-агресора. Не посоромилися представити свою продукцію на міжнародній виставці «Зброя та безпека» у нашій столиці. Злі язики кажуть, що всі контракти, укладені з Росією пролонговані, переорієнтації на інших партнерів не відбувається», - зазначила Заровна.

За даними журналістки, власник компанії «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв – шанувальник «російського світу». «Коментувати відносини підприємства з Міністерством оборони РФ представники заводу на виставці відмовилися. Порадили запитати про це самого Богуслаєва. Між іншим, російські окупанти «віджали» у нього одне із структурних підрозділів - Сніжнянський машинобудівний завод, який робив лопаті. Як це прийнято у крадіїв «братів»: розібрали на шматочки і потягли на свою територію», - пояснила журналістка.

Однак, не зважаючи на вищезгадані зауваження Заровна знайшла на виставці донецьких винахідників. Які, замість того, аби працювати на «ДНР», покинули рідні домівки та почали працювати на благо української армії. Цих винахідників Заровна назвала «добровольцями, патріотами, ще й геніями.

Враховуючи це, виставка «Зброя та безпека» демонструє також процес імплементації стандартів НАТО у виробництві військової продукції. У павільйонах та на відкритих майданчиках Міжнародного виставкового центру демонстрували натурні зразки великогабаритної військової техніки, різного роду екіпіровки та зброї різного «гатунку». Більшість експонатів створені за стандартами НАТО.

Нагадаємо, у суботу, 15 жовтня, Петро Порошенко передав українським військовим літаки та вертольоти зразка армії Радянського Союзу – три вертольоти «МІ-24», вертоліт «МІ-8», військово-транспортний літак «АН-26», штурмовики «СУ-25», «СУ-27», винищувач «МІГ-27». Для Сухопутних військ Порошенко передав бронетехніку, системи залпового вогню, транспортно-колісну техніку. Загалом майже 150 машин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...