"На Заході є відчуття, що Україна сповільнюється у реформах. Це може призвести до скорочення її підтримки" - екс-посол США

На думку Стівена Пайфера, в України на шляху до успіху постали дві проблеми – російська агресія та необхідність проведення реформ.

Стівен Пайфер. Фото:Укрінформ

Американський дипломат, колишній посол в Україні Стівен Пайфер заявляє, що на Заході є відчуття того, що Україна сповільнюється у проведенні реформ, а це може призвести до скорочення її підтримки. Про це дипломат повідомив у коментарі УНІАН на полях Мюнхенської безпекової конференції, передають Патріоти України.

"На Заході є відчуття, що Україна сповільнюється у реформах. Я занепокоєний тим, що це може призвести до скорочення підтримки України. В України добре виходить дійти до краю катастрофи і зупинитися", – заявив Пайфер.

На думку Пайфера, в України на шляху до успіху постали дві проблеми – російська агресія та необхідність проведення реформ.

"Тоді, коли за останні чотири роки багато було досягнуто в процесі реформ, виглядає так, що темпи їх проведення є повільними, багато важливих речей ще повинно бути зроблено. І я боюся, що у передвиборчий період вони будуть відкладені на майбутнє. Я не думаю, що це буде добре для України", – переконаний американський дипломат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...