"Не міністерство, а штаб-квартира наркокартелю": Бочкала розповів шокуючі подробиці про відомство, яке очолював Клименко (фото)

У підвальному приміщенні Мінсдоха виявили навіть ринг для боїв без правил.

Відомство Олександра Клименка виявилось дуже цікавим. Фото: соцмережі.

Офіс Міністерства доходів і зборів у той час, коли його очолював колишній міністр Олександр Клименко, більше нагадує штаб-квартиру наркокартелю. Про це повідомив український журналіст Роман Бочкала у Facebook, передають Патріоти України.

"Матеріали до військової прокуратури проливають світло на масштаби ОЗУ Клименка. Скарбник "сім'ї" об'єднав усі "конверти" в єдиний потік. ПДВ та інші "теми" йшли в бюджет лише частково. Велику частину грошей виводили через підставні фірми", – написав він.

Журналіст зазначив, що протягом 2,5 років було вкрадено 96 млрд грн. "Слідство вже має в своєму розпорядженні докази, що дають можливість повернути до бюджету 6 млрд грн. І це тільки початок. У Клименка виявили 78 квартир. Усі елітні – ясна річ. Усі здають в оренду. На житло чекає арешт із правом подальшої реалізації на користь держави. Як і інше награбоване завдяки держкоштам майно. І трохи лірики. У підвальному приміщенні Мінсдоха виявили ринг для боїв без правил. Вхід на шостий поверх Мінсдоха був за сітківкою ока. Не міністерство, а штаб-квартира наркокартелю", – підкреслив Бочкала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...