Не тільки продажні журналісти та кремлеботи: Геращенко розповів, як РФ через медіа маніпулювала замахом на нього

Дзвінки в студії українських новинних телеканалів і радіостанцій часто йдуть з території Російської Федерації, а додзвонювачі озвучують різні антиукраїнські ідеї.

Антон Геращенко. Фото: uapress.info.

Росія використовує незахищеність українських теле- і радіоефірів, щоб змінити суспільну думку в нашій країні. Про це розповів народний депутат від "Народного фронту" і радник міністра МВС Антон Геращенко у програмі "Політклуб" Віталія Портнікова в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

За його словами, після вбивства журналіста Павла Шеремета почалися дзвінки у всі телеефіри, які зараз відстежує СБУ. "Дзвонили люди, які говорили одне й те ж: чому не підірвали Геращенка або краще б підірвати усіх депутатів. Ми почали відстежувати ситуацію разом із спецслужбами і виявилося, що дзвінки в студії українських новинних телеканалів і радіостанцій, йдуть з території Російської Федерації. Тому що у нашому ефірі ніяк не відстежується можливість блокування дзвінків з чужої території . Це дзвонили люди, які завербовані російськими спецслужбами для того, щоб змінити суспільну думку в нашій країні", - зазначив нардеп.

Також він розповів про те, що йому надіслали посилання із сайту "Обозреватель", у якому дівчина-блогер пише: "добре, що попередили замах на Геращенка, але убили майора ГРУ Івана Мамчура. Так ось я знайшла на сторінці СБУ у ВКонтакте повідомлення про те, що за місяць готується це вбивство". Геращенко наголосив, що подібні повідомлення - це провокація. Адже не може бути жодної сторінки українських спецслужб у російських соціальних мережах. Тому це буде розслідуватися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...