Не у Грибовичах: На Львівщині знову горіли сміттєзвалища

Нові загоряння сміття зафіксовано у Стрию та Самбірському районі.

У Львівській області загорілося ще два сміттєзвалища. Ілюстрація:www.akcent.org.ua

На Львівщині сталося загорання сміття на сміттєзвалищах у Самбірському районі та у місті Стрий. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на Львівську ОДА, інформують Патріоти України.

19 червня вогнеборцям надійшло повідомлення про пожежу у м. Рудки Самбірського району на міському сміттєзвалищі (загальна площа 3,5 га), яке належить Рудківській міській раді. Вогнем знищено сміття окремими осередками на площі 450 м2. Пожежу локалізовано.

Також 19 червня рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Стрию на міському сміттєзвалищі, яке належить Стрийському комбінату комунальних послуг. Вогнем знищено сміття окремими осередками на площі 100 м2. Пожежу локалізовано.

За інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області, 19 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького сміттєзвалища не зафіксовано.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...