Негідник не на ту напав: Злочинцю довелося пожалкувати про пограбування 90-річної бабусі на Закарпатті

Потерпіла не розгубилася, відразу зателефонувала в поліцію і детально описала нападника.

Пограбування старенької. Фото: соцмережі.

Злочин стався вчора близько 18-ї години вечора. 90-річна бабуся поверталася з магазину додому, в обох руках жінка тримала сумки з продуктами. Грабіжник підійшов ззаду схопив стареньку за руку, а іншою заліз до кишені і вкрав 500 гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Закарпатский корреспондент.

Зловмисник втік, однак потерпіла не розгубилася, зателефонувала в поліцію і описала нападника. Бабуся також додала, що ще в магазині вона помітила цього підозрілого молодика. Швидше за все, той стежив за нею.

Отримавши велику інформацію група швидкого реагування Берегівського відділу поліції спрацювала блискавично. Вже через кілька годин вони затримали молодика, який відповідав опису. Грабіжником виявився 33-річний берегівчанин, раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини. За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Грабіжникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...