Несподіваний компромат: Новий губернатор Луганщини Гарбуз заявив, що українці та росіяни - один народ (відео)

Коли Юрій Гарбуз був головою Марківської РДА, на усі свята завжди запрошували росіян.

Юрій Гарбуз. Фото: donbass.comments.ua.

Відео було зроблено ще в 2009 році, співробітниками прес-служби Луганської обласної ради, журналістами з комунального закладу "Известия Луганщини". У той час нинішній губернатор Луганської обласної військово-цивільної адміністрації був головою райдміністраціі в Марківському районі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Інтерв'ю з ним записали під час свята Водохреща, коли чиновник показово на камеру занурився в ополонку. У сюжеті барвисто описуються регалії Гарбуза, говориться про те, що він є генерал-хорунжим українського козацтва, займає позицію єднання росіян і українців.

"Я б не хотел, чтобы мы до этого дошли, как наши воевали… Вспомнить гражданскую войну.. Это неправильно, что историки пытаются что-то изменить. Один народ, один дух и вера одна, и правда одна", - говорить Гарбуз на камеру.

До слова, такі свята ніколи в Марківському районі не обходилися без присутності росіян. У закадровому тексті це згадується. Журналістка каже, що на свято цього разу були запрошені жителі Воронезької та Ростовської областей. До речі, на відео відображений і екс-голова Луганської обласної ради Валерій Голенко, який з легкістю віддав сепаратистам на відкуп Луганщину, активно підтримував федералізацію Донбасу, а в розпал бунтів проросійських найманців, спокійно втік до Києва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...