Невідомі намагалися спалити Запорізьку Січ (фото)

Пожежі здійснює група осіб, яка поставила перед собою завдання спалити все на Хортиці.​
Пожежа на Хортиці. Фото: Фейсбук.

Невідомі намагалися спалити Національний заповідник "Хортиця" в Запоріжжі. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив генеральний директор заповідника Максим Остапенко, передають Патріоти України.

"З підвітреної сторони по широкому фронту підпал степу і вогонь із великою швидкістю пішов на Січ. Лише завдячуючи тому, що було близько двох десятків людей, що долучилися до гасіння, оперативного реагування МНС, поліції охорони та пожежної дружини Хортиця Національний заповідник - National Reserve Khortytsya вдалося уникнути жахливих наслідків", - написав він.

За його словами, пожежі здійснює група осіб, яка поставила перед собою завдання спалити все на Хортиці. "Враховуючи надзвичайну загрозу, звернувся до голови Запорізької ОДА Костянтин Бриль (Константин Брыль) з проханням залучити до охорони Хортиці усі можливі ресурси (МНС, Нацгвардія, Нацполіція)", - резюмував він.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...