Невже посадять? ВРП дала добро на утримання під вартою судді Крівоклякіної

Суддя підозрюється в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, а також в інтересах третіх осіб будь-якої дії з використанням наданої влади.
Вища рада правосуддя вирішила тримати суддю під вартою. Фото: Обозреватель.

Вища рада правосуддя дала згоду на утримання під вартою судді Троїцького районного суду Луганської області Наталії Крівоклякіної, затриманої під час отримання хабара. Про це інформують Патріоти України із посиланням на УНІАН.

Як повідомили в Управлінні інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП, таке рішення було ухвалене на засіданні ради сьогодні, 2 липня, за результатами розгляду подання заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Як повідомив доповідач із зазначеного питання, член Вищої ради правосуддя Вадим Беляневич, Крівоклякіна підозрюється в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, а також в інтересах третіх осіб будь-якої дії з використанням наданої влади, вчиненому службовою особою, яка займає відповідальне становище, повторно, за попередньою змовою групою осіб, тобто у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою ст. 368 Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...