"Незабаром зберу стадіон": Лобода пригрозила "купці радикалів" в Україні та розповіла про найближчі творчі плани

Скандальна співачка заявила, що "маленькі майданчики" їй більше не цікаві, а "радикалів", які зривають її концерти в Україні, вона вирішила" просто ігнорувати".

Світлана Лобода. Фото:telegraf.com.ua

Скандальна українська співачка Світлана Лобода розповіла російським ЗМІ про “купку радикалів” в Україні, які виступають проти її концертів в тих чи інших містах. Співачку цитує портал Афіша.Daily, передають Патріоти України.

За словами артистки, вона не має наміру і далі терпіти подібне ставлення до себе. Лобода вирішила ігнорувати активістів, а через якийсь час зібрати стадіон.

“Сталося те, що сьогодні часто-густо твориться в Україні. Купка радикалів прорвалася під стіни головного нічного клубу Одеси і за допомогою димових шашок, сльозогінного газу та інших небезпечних засобів зірвала концерт”, – прокоментувала співачка зірване шоу у місті біля моря.

“Раніше ми намагалися щось доводити, десь навіть наражали себе на небезпеку, а тут ми вирішили – досить! Ми співаємо по всьому світу, наші пісні люблять і за океаном, в Америці, в Канаді, і навіть в Китаї. І поки в країні панує беззаконня і бандформування дозволяють собі порушувати права громадян – ми не будемо вступати з ними ні в які діалоги. Ми будемо їх ігнорувати. Якщо для цього потрібно скасувати концерт в клубі – ми готові. Але завтра ми зберемо стадіон – це те, над чим ми сьогодні працюємо. Маленькі майданчики нам більше не цікаві”, – впевнено продовжила Лобода.

Як повідомлялося раніше, останні концерти Світлани Лободи в Україні проходять з протестами активістів, обурених тим, що не зважаючи на агресивну політику Росії по відношенню до України, артистка продовжила заробляти гастролями в РФ.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...