Одна з найнагальніших реформ: Глава УГКЦ пояснив, яких змін найбільше чекають українці

За словами Блаженнішого Святослава, громадяни України вже давно вимагають від влади боротьби з корупцією.

Святослав Шевчук. Фото:YouTubeБоротьба з корупцією є однією з найнагальніших реформ, якої сьогодні потребують українці. Таку заяву зробив глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, передають Патріоти України з посиланням на сайт УГКЦ.

Він підкреслив, що "нерідко для того, щоб добра справа або реформа дали добрий плід - потрібен час".

"Я б обережно оцінював події, які відбулися в нашій державі, а їх було дуже багато. Очевидно, що песимісти скажуть, що все було погано, оптимісти − усе було добре. Провладні особи скажуть, що влада блискуче працювала, а опозиціонери − що теперішня влада абсолютно погано працювала.

Проте правда є десь посередині. Я думаю, що, може, нам ще зарано остаточно підбивати підсумки. Ми, можливо, тільки з часом усвідомимо зміст і значення нашої історії й усього того, що цього року відбулося з нами." - зазначив глава УГКЦ.

Однак слід пам'ятати, що, кажучи про реформи, багато людей не розуміють їхнього змісту і не знають, в чому вони полягають", - йдеться в повідомленні Святослава Шевчука.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...