Охоронці намагалися викрасти члена профспілки: Як рабовласник Ахметов знущається над людьми (відео)

За ці 25 років Ахметов та йому подібні перетворили людей на худобу. І на превеликий жаль Майдан нічого не змінив.

Ви вважаєте що в Україні нема рабовласницького ладу? Ні, він існує на підприємствах Ахметова. Людину, яка не подобається начальнику та відстоює свої права, починають гнобити і по принципу "хазяїн завжди правий" робітника можуть звинуватити не тільки, що він вживає наркотики, але й навіть, що він - "вбивця Кеннеді". Про це із обуренням заявляють активісти Маріупольської первинної профспілкової організації №141-2 Всеукраїнської профспілки "Народна солідарність", передають Патріоти України та пропонують вам прочитати звернення активістів та переглянути відео.

За ці 25 років Ахметов та йому подібні перетворили людей на худобу. І на превеликий жаль Майдан нічого не змінив, тому що раби вже не можуть стати вільними, вони не тільки байдужі, але й боягузливі до нестями. І коли ми вирішили почати боротися з цим свавіллям в Україні, створивши незалежні профспілки на підприємствах олігархів Ахметова та Іванющенка, то кожного дня стикаємося з перешкодами, непомірним спротивом та беззаконням навіть зі сторони суддів.

Так надалі жити не можна. І саме тому Європа не хоче приймати нас до себе. Беззаконня, олігархат і перетворення України в недорозвинену країну, яка занурюється в рабство, - ось справжня причина того, чому ми не в Європі. Але ніхто не каже, що нам не потрібно боротися. Ми боремося кожного дня. Ми не зупиняємося та захищаємо простих людей. І якщо є той, хто хоче перемогти, то йому потрібно вірити в те, що він робить і тоді все вийде, навіть попри всі перешкоди , які завдяки великим грошам чинять нам олігархи. Народ повинен знати, коли нас багато, то ми сила!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...