"Орел-мутант на кашкеті видав": На телеканалі "Україна" знову помітили серіали з російською пропагандою (фото)

Активісти пообіцяли передати інформацію про відповідні факти до Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а також у Держкіно України.

Російський серіал на телеканалі "Україна". Фото: "Фейсбук".

Активісти руху "Відсіч" виявили, що телеканал "Україна" транслює серіали з російською пропагандою. Про це йдеться в повідомленні активістів в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, 21 червня в ефірі телеканалу транслювався серіал "Дурна невістка", одним з позитивних героїв якого став російський міліціонер. "Хоча йому і замалювали російський шеврон, мутований двоголовий орел на кашкеті видав його приналежність. Однак, незважаючи на це, такий серіал безкарно транслюють на українському телебаченні", - заявили активісти руху "Відсіч".

Крім цього на ТРК "Україна" анонсували показ серіалу "Любов без зайвих слів" з російськими правоохоронцями і прокурорами. Активісти пообіцяли передати інформацію про відповідні факти до Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а також у Держкіно України.

19 червня в ефірі ТРК "України" транслювали серіал "Коли зацвіте багно" (Когда зацветет багульник). Ми впевнено можемо назвати це порушення найнахабнішим з низки порушень, що наші активісти фіксували на ТБ.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...