"Ошибочка вышла": Сепаратист у Миколаєві прийняв українських активістів за "своїх" (відео)

До активістів організації, які брали участь в нічний охороні наметового містечка біля Миколаївської ОДА, прийшов молодий чоловік, який розповів, що воював на Донбасі на боці бойовиків.

Миколаївська ОДА. Фото: www.nikpravda.com.ua.

Громадські працівники вирішили передати чоловіка співробітникам правоохоронних органів і викликали СБУ, щоб ті перевірили "провокатора". Напередодні візиту до Миколаєва президента України Петра Порошенка під Миколаївською обласною державною адміністрацією затримали людину, яка воювала на боці проросійських терористів "ДНР" на Донбасі. Про це на своїй сторінці в "ВКонтакте" повідомила організація "Молодіжна Ініціатива "Центр", передають Патріоти України з посиланням на Преступности.НЕТ.

Як наголошується в повідомленні, вночі з 14 на 15 червня до активістів організації, які брали участь в нічний охороні наметового містечка біля Миколаївської ОДА, прийшов молодий чоловік, який розповів, що воював на Донбасі на боці бойовиків.

"О 21:35 - 21:40 до одного з наших активістів, який був у камуфляжній формі, підійшов чоловік і почав з ним розмову:
- А ти служиш?
- Ви хто?
- А я ось служу і воював на Донбасі.
- І?
- Ну я воював з іншого боку...
- В сенсі?
- Ну не за українську армію, якщо ти не зрозумів.
- А, ну таке. Ну з ким не буває, подумаєш!
Після цього, активіст покликав інших", - описують подію в організації.

Як сказано в повідомленні, чоловік не став заперечувати своїх слів і поводився зухвало, чим більше був схожий на провокатора, ніж на бойовика терористичних угруповань. Громадські працівники вирішили передати чоловіка співробітникам правоохоронних органів і викликали СБУ, щоб ті перевірили "провокатора".

На підтвердження своїх слів активісти опублікували відео. Увага, на відео присутня ненормативна лексика

"УСБУ в Миколаївській області виявило, що даний громадянин дійсно брав участь у війні на Сході України в рядах бойовиків ДНР. Сепар, який зайшов в наметове містечко, в якому все проукраїнські активісти, учасники АТО, волонтери, вважав що це мітинг... увага, Антимайдану", - зазначили в організації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...