Під Харковом спалахнула велика пожежа на підприємістві, є жертви (фото, відео)

За інформацією поліції, попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Пожежа на Харківщині. Фото: прес-служба ДСНС.

У четвер, 25 жовтня, в Харківській області сталася велика пожежа в залізобетонному цеху з металообробки одного з приватних підприємств села Хроли. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області, передають Патріоти України.

Загальна площа цеху становила понад 2500 кв.м. На момент прибуття пожежних вогонь охопив близько 1000 кв.м. утеплювача стін і даху. До ліквідації пожежі залучили 52 рятувальника та 12 одиниць спецтехніки.

Розвідка пожежі встановила наявність людей всередині палаючого виробничого приміщення. Вони не могли самостійно покинути його, тому що шляхи евакуації були відрізані вогнем і димом. В диму знайшли 6 працівників і негайно винесли їх на свіже повітря. Всі вони отримали отруєння чадним газом та були доставлені до лікарні швидкої медичної допомоги. Згодом четверо з постраждалих від госпіталізації відмовилися.

Ще одного працівника, якого знайшли на місці пожежі, врятувати не вдалося - на той момент він вже не подавав ознак життя. Пожежу локалізовано о 18:10 і повністю ліквідовано о 21:35.

За інформацією поліції, попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки. Інформація про подію внесена в Журнал єдиного обліку правопорушень. Всі обставини події встановлюються.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...