Під заставу не вийде: заарештований "тітушка", що калічив харківських євромайданівців на початку 2014 року

Підозрюваному загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Поліція затримала у Харкові "тітушку". Фото: соцмережі.

13 квітня 2014 року на площі Свободи в місті Харкові проводився мирний мітинг на підтримку процесу євроінтеграції України. Під час заходу активістів атакували агресивно налаштовані особи з георгіївськими стрічками і з дерев'яними палицями. Вони наздогнали мітингувальників в переході станції метро «Університет». Тоді в результаті нападу близько 20 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, передають Патріоти України з посиланням на vchaspik.ua.

В результаті проведення цілого комплексу слідчих і розшукових дій працівників слідчого управління та кримінальної поліції Харківщини в лютому 2016 року був затриманий один з активних учасників масових заворушень. Ним виявився житель Харкова, який був присутній на проросійському мітингу. Від невстановленої особи чоловік отримав георгіївську стрічку і дерев'яну палицю, після чого, піддавшись на заклики, вирішив взяти участь в масових заворушеннях.

Судом було прийнято рішення про утримання підозрюваного під вартою в Харківському слідчому ізоляторі без визначення суми застави. Його подальшу долю вирішить суд. Підозрюваному загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...