"Пішла за хлібом та зникла": Ще одна мати-зозуля залишила дітей без їжі у зачиненій квартирі (відео)

Жінка виправдовується, що поїхала до родичів за грошима на продукти.

Діти жили у жахливих умовах. Фото: скріншот з відео.

На Черкащині мати лишила трьох дітей самих у квартирі без їжі. Семирічна дівчинка годувала молодшого брата та сестру водою з цукром, а коли той скінчився - діти почали благати про допомогу. Про ситуацію випадково дізналась працівниця водоканалу, яка розносила рахунки. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Мати сказала, що пішла за хлібом та зникла на два дні. Семирічна Дарина, трьохрічний Максим та дворічна Христинка були брудними та виснаженими. Їх помили та нагодували. Жінка за дітьми взагалі не дивиться, розповідає сусідка, а всі батьківські функції забрала на себе найстарша 15-річна донька мати-зозулі.

Коли 31-річна Ірина повернулась додому, там на неї вже чекали. Жінку доставили в наркодиспансер для огляду, а після - на допит в райвідділок. Вона виправдовується, що поїхала до родичів за грошима на їжу. "Ходила просила гроші, бо не було що їсти. У моїх не було. Ніхто нічого не дав", - розповідає жінка.

Їй загрожує до двох років у в'язниці за залишення дітей в небезпеці. "Вона не визнає наразі свою провину. Під час первинного медичного огляду лікарі підтвердили, що діти не їли близько двох діб", - заявила Юлія Суденко, начальник сектору ювенальної превенції. Семирічну Дарину забрали до центру соцiально-психологічної реабілітації, а її брата та сестру - до лікарні. Там їх стан не коментують.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...