Погана карма окупантів: Кримський танкер затопили біля берегів Лівії

Доля екіпажу нафтоналивного судна залишається невідомою.

Фото:libyaherald.com

Танкер Goeast, який належав керченській компанії "Ювас-Транс", затопили біля берегів Лівії. Про це повідомляє enkorr, передають Патріоти України.

"Танкер, який йшов під прапором Коморських островів, відмовився підкоритися вимогам Берегової охорони Лівії зупинити судно і пустити на борт доглядову групу. Останні звинувачували команду корабля у тому, що вони незаконно завантажилися паливом на терміналі Абу-Камаш, розташованому в 170 км на захід від Тріполі", - йдеться у повідомленні.

Після того, як команда не вийшла на зв'язок, військові вдалися до обстрілу. В результаті цього вода попала в корпус через численні пробоїни, танкер дав крен і перекинувся.

Як повідомляється, вміст вантажних танків потрапив у відкрите море. Доля екіпажу нафтоналивного судна залишається невідомою.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...