Погнали паніку: У мережі з'явився фейк про масову мобілізацію українців після Нового року

Вперше дана "новина" була опублікована ще в листопаді 2015 року, а зараз відбувається "реінкарнація старої брехні".

У соціальних мережах активно поширюється фейк про те, що з 1 січня 2018 року громадянам України віком до 45 років "відповідно до нового закону" нібито заборонять виїжджати з країни. Про фейк повідомляє ТСН з посиланням на джерело в СБУ, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, вперше дана "новина" була опублікована ще в листопаді 2015 року, а зараз відбувається "реінкарнація старого фейку".

У повідомленні говориться, що нібито після Нового року в силу вступить закон, згідно з яким громадянам України чоловічої статі, яким не виповнилося 45 років і без додаткових дозвільних документів, наприклад довідки з військкомату, заборонено виїжджати з України. Така інформація наводиться з посиланням на "джерела в Службі безпеки України".

Також видання повідомляють, що "в СБУ підтвердили інформацію про те, що відразу після новорічних свят розпочнеться сьома хвиля мобілізації".

За словами "джерел", інформацію про мобілізацію вже довели до військкоматів, проте офіційного розголосу ще не було.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...