"Поліція затримала трьох чоловіків": У Харкові відкрили стрілянину з балкону багатоповерхівки

Правоохоронці наразі з'ясовують мотиви стрільби та, чи саме затримані були стрільцями.

Олексіївка у Харкові. Фото: stroyobzor.ua.

У Харкові троє чоловіків відкрили стрільбу з автоматичної зброї з балкону багатоповерхового будинку на Олексіївському житловому масиві. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила речниця патрульної поліції Харкова Карина Курбанова, передають Патріоти України.

"Близько першої години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що невідомі ведуть автоматичну стрільбу з балкону багатоповерхівки. Подія сталася по вулиці Цілиноградській, 48в. Патрульні оперативно віадрегували на виклик і, коли прибули на виклик, то з'ясували, що дійсно велася стрільба, проте виявити зброї на місці не вдалося. Були виявлені лише гільзи. Ймовірно калібру 5,45. Це встановлюватиме експертиза. На балконі будинку перебували троє чоловіків. Їх затримали. Під час опитування вони поводилися агресивно, намагалися накинутися на поліцейських", - зазначила вона.

За словами речниці, потерпілих і жертв внаслідок стрільби немає. Правоохоронці наразі з'ясовують мотиви стрільби та, чи саме затримані були стрільцями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...