Помста скреп "клятим піндосам": У Росії відкриється “консульство” незалежної Каліфорнії

Каліфорнійські сепаратисти планують провести в 2019 році референдум про незалежність і після чого хочуть зайнятися дипломатичними питаннями і видачею віз.
Єкатеринбург. Фото: Обозреватель.

У Росії в місті Єкатеринбург прихильники незалежності американського штату Каліфорнія намір відкрити своє «консульство». З такою заявою виступив глава руху за незалежність Каліфорнії Луїс Марінеллі. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Марінеллі прибув до Росії, де шукає офіс для свого закордонного представництва. За його словами, офіс буде функціонувати як культурний центр, який ознайомить росіян з історією штату. Каліфорнійські сепаратисти планують провести в 2019 році референдум про незалежність і після чого хочуть зайнятися дипломатичними питаннями і видачею віз. Глава сепаратистів пообіцяв жителям Єкатеринбурга безліч культурних заходів. Видання зазначає, що аналогічний культурний центр Каліфорнії відкрився в квітні 2013 року в Шанхаї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...