Повернення до Українства: На Донеччині відзначили день народження Бандери (відео, фото)

Під час ходи активісти вигукували патріотичні лозунги.

Смолоскипна хода у Слов'янську. Фото: Славянск деловой.

У Слов'янську сьогодні, 1 січня, на честь 107-річчя з дня народження лідера українських націоналістів Степана Бандери пройшла смолоскипна хода. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Захід організувала міська організація політичної партії «Свобода» та інші політичні сили Слов'янська. Акція розпочалася на Соборній площі, звідки учасники ходи із запаленими факелами відправилися по вулиці Шевченка до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Під час ходи активісти вигукували патріотичні лозунги. Біля пам’ятника Шевченку відбувався мітинг, під час якого виступили організатори акції та усі бажаючі. Мітинг, присвячений дню народження Бандери, відбувся також у Маріуполі. Там біля пам’ятника Шевченку зібралися активісти «Громадянського корпусу Азов», а також «УНСО» (Українська націоналістична самооборона).


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...